tisdag 6 juli 2010

Hur tänkte hon nu?

Hur kan någon bara komma på tanken att elda upp 100 000 kronor som Gudrun S gjort på Gotland idag. Visserligen gällde det att uppmärksamma löneskillnaden mellan män och kvinnor vilket jag anser vara en viktig fråga, men ändå. Kändes tragiskt att se hur pengarna bokstavligen brändes upp. De kunde väl bränts på något vettigare......

3 kommentarer:

  1. Fast å andra sidan är PR dyrt och denna manifestation fick stor genomslagskraft i media på ett sätt som en "reklamkampanj" kring denna diskriminering av kvinnor kanske inte hade lyckats med. Summan, 100 000 kr, är den summa vi kvinnor förlorar i jämförelse med mäns löner v-a-r-j-e minut!!! Det är ju helt god damn crazy! Pengarna skänktes till FI av två män, Tomas Mazetti och Per Eriksson, som arbetar på reklamkollektivet Studio Total och de ville att pengarna skulle användas på det här sättet. Jag tyckte det var bra jag! Så mycket mer pengar bara för att någon råkar ha snopp! Bah!

    SvaraRadera
  2. Jag håller helt och hållet med om att det gjordes för ett bra ändamål, men så osmakligt att se pengar brinna

    SvaraRadera
  3. Stackars ensamstående flerbarns mammor som vänder på vaje krona för att får vardagen att gå ihop. Nä fyfan för sådana tilltag hoppas verkligen det kommer slå tillbaka mot Gudrun.

    Tror ni dom kommer rösta på denna gamla kommunist som måste vara mediehora för att hålla sin egen vardag flytande, det tror inte jag.

    Lön ska man ha efter kvalité inte efter kön.

    //Johan

    SvaraRadera