fredag 7 september 2012

Så var det med det

"Mamma ska börja jobba på ett ställe som ligger jättelångt bort och där det jobbar en massa mammor och tjejer" berättade Tigern för en pappa då vi besökte kvarterets öppna förskola under förmiddagen. Undrar vart han fått det i från? Min nya arbetsplats ligger på gångavstånd och bemannas  utöver mej av tre personer, en man och två kvinnor varav en är mamma.

Det kändes lite sorgligt att gå hem från öppna idag med vetskapen om att det här var sista gången som jag var här med barnen. I alla fall för en lång tid framöver. Men det är dags att lämna över stafettpinnen till Fixarn för ett tag och låta honom rå om våra små liv tills Lo börjar förskolan. Tråkigt nog blir det bara föräldraledig för honom  i sex veckor. Tyvärr är det svårt att få plats på förskolan i denna kommun om barnen inte börjar vid höstterminens början och jag är glad att vi fick plats så sent som i oktober. Därför blev det bara en kort period för Fixarn som pappaledig.


Efter att pluggat varvat med barnafödande de senaste fem åren ser jag verkligen framemot att börja jobba. Men hur var det nu m T-konto, kredit och debit??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar